HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Ilmalämmitys

Ilmalämmityksessä tähän päivään siirtyminen tuo säästöä ja mukavuutta!

Koska laitteet alkavat olla vanhoja ja tekniikka on edistynyt huimasti, tulee ajankohta, jolloin laitteiston vaihtaminen tulee kannattavaksi – ja ajankohtaiseksi. Tällöin käyttöikänsä päähän tulleen ilmalämpölaitteen tilalle kannattaa useimmissa tapauksissa vaihtaa Vallox Aito Kotilämpö tai Enervent Pingvin Kotilämpö.

 

Uusi ilmalämmityslaite on entiseen verrattuna huomattavasti energiatehokkaampi järjestelmä ja tuottaa parempien suodattimien avulla parempaa ja raikkaampaa sisäilmaa. Vaihto tuntuu selkeästi myös käyttökustannuksissa ja käytön huolettomuutena: laite huolehtii täysin itsenäisesti sekä ilmanvaihdosta että lämmityksestä.

 

Laitteissa on myös monipuolinen säätöjärjestelmä. Sen avulla järjestelmää hallitaan helposti muutamalla napinpainalluksella.

Sopii suoraan Valmet Kotilämpö -ilmalämmitysjärjestelmän tilalle

Vallox Aito Kotilämpö ja Enervent Pingvin Kotilämpö -ilmanvaihto/ilmalämmityslaite sopii suoraan Valmet Kotilämpö -ilmalämmitysjärjestelmän tilalle – vaivatta, samaan tilaan sopivana ja vähäisin kanavamuutoksin. Ilmanvaihtolaite hoitaa talon ilmanvaihdon ja lämmön talteenoton. Ja kiertoilmayksikkö talon lämmityksen.

 

Korkean lämmön talteenottokykynsä ansiosta laite säästää lämmitysenergiaa ja maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa. Samalla se huolehtii aina riittävän hyvänlaatuisesta sisäilmasta.

Enervent

Vallox

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet