HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Kiinteistölämpöpumput

Lämpöpumppujärjestelmät

Lämpöpumppujärjestelmät sopivat kaikkiin kiinteistöihin. Me teemme maksuttoman energiakartoituksen, jossa selviää onko yhtiösi edunmukaista tehdä investointi ympäristöystävällisestä energiamuodosta. Tilaa maksuton kartoituskäynti.

Kiinteistölämpöpumput

Kiinteistöpumpun avulla voit laskea tehokkaasti lämmityskustannuksiasi. Samalla saat luotettavan ja pitkäaikaisen energiaratkaisun, joka ei vaadi jatkuvaa ylläpitoa ja on ympäristöystävällinen.

 

Viisas energiaratkaisu

Kiinteistölämpöpumput hyödyntävät maahan, veteen tai ilmaan varastoitunutta ilmaista energiaa. Ottamalla talteen tämän energian voit laskea lämmityskustannuksiasi - joissakin tapauksissa jopa 80 prosenttia. Lämpöpumppu luokitellaan uusiutuvaksi energianlähteeksi mikä takaa kestävän ratkaisun myös tulevaisuudessa.

 

Huolehtii itsestään

Kiinteistölämpöpumppu vaatii hyvin vähän huoltoa. Se vain käy ja käy, ja jos jotakin odottamatonta huoltoa vaativaa tapahtuisi, voit saada automaattisen hälytyksen. Näin voit hallita lämpöpumppuasi mistä päin maailmaa tahansa.

 

Hyödynnä nykyinen lämmitysjärjestelmäsi

Jos sinulla on jo toimiva lämmitysjärjestelmä (esim. öljy, sähkö, pelletti tai kaukolämpö), voit säilyttää sen lämpöpumppuratkaisun rinnalla. Lämpöpumppu liitetään silloin yhteen nykyisen järjestelmän kanssa ja se ohjaa koko järjestelmää. Vanha lämmönlähde täydentää lämpöpumppua ja antaa lisälämpöä vuoden kylmimpinä päivinä.

 

Lämmitys- ja lämmöntalteenottojärjestelmä

Hukkalämpö talteen

Vanhemmissa, ennen 1990 -lukua rakennetuissa kerrostaloissa on tyypillisesti pelkkä poistoilmanvaihto, eli kiinteistöstä poistuvasta ilmasta ei otetaan lämpöä lainkaan talteen vaan kaikki puhalletaan suoraan taivaalle.

 

Tämän korjaaminen ”perinteisellä” tavalla on näissä kohteissa ongelmallista koska tuloilmakanavistoa ei ole.

 

Kanavisto joudutaan rakentamaan, mikä on usein kallis ja isotöinen projekti. Lisäksi saavutetut säästöt ovat suhteellisen pieniä. Nämä seikat yhdessä tarkoittavat myös todella pitkää takaisinmaksuaikaa investoinnille joka yleensä nouseekin ”perinteisellä tavalla” tehtynä reilusti yli 40 vuoden.

 

HybridiLTO on kokonaisratkaisu poistoilman lämmön talteenottoon. Eli kohteisiin ei tarvitse rakentaa tuloilmakanavistoa, vaan lämpö otetaan talteen poistuvasta ilmasta lämpöpumpuilla ja siirretään veteen joka lämmittää kiinteistöä sekä myös kiinteistössä tarvittavaa lämmintä käyttövettä.

 

Poistoilmalämpöpumppu rinnakkaislämmönlähteenä

Vanhemmissa kerrostaloissa on toteutettu pelkkä poistoilmanvaihto eli kiinteistön ilmanvaihto perustuu siihen, että poistoilmaa imetään poistoilmakanaviin ja puhalletaan sellaisenaan taivaalle.

 

Tällöin poistoilma on yleensä 22-24 asteista ja 35-45% kiinteistön käyttämästä lämmitysenergiasta poistuu tätä kautta. Asentamalla kiinteistöön poistoilman lämmön talteenotto ja hyödyntämällä yksikön keräämä energia saavutetaan jopa 40% säästöt lämmityskuluissa. GST-hybridikeskus hyödyntää poistoilmalämpöpumpun tuottaman energian optimaalisesti sekä käyttöveden että pattereiden lämmitykseen.

 

HybridiLTO -järjestelmä on yksi kokonaisuus, käytännössä yksi laite. Sen mukana tuleva palvelu-ratkaisu varmistaa projektin onnistumisen sekä tavoitellun energiansäästön.

 

Laadukkaat komponentit, kattava valvomo ja raportointityökalut varmistavat matalat elinkaarikustannukset. FIKSU -järjestelmä ohjaa kokonaisuutta ja on etähallittavissa, ei siis pelkästään etäseurattavissa.

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet