HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö
Vesipumput

Laadukkaat vesipumput ovat varmatoimisia ja pitkäikäisiä

Olipa kyseessä vesiautomaatti, uppopumppu, tyhjennyspumppu tai kiertovesipumppu, Hanakat-valikoiman vesipumppuja yhdistää korkea laatu ja luokkansa paras tehokkuus.

 

Pumppujen käyttöikä riippuu valmistusmateriaalin ja laadun lisäksi myös huolto- ja varaosapalvelusta. Erityisen paljon pumpulta vaaditaan, kun pumppu on kovassa käytössä tai pitkiä aikoja käyttämättä.

 

Pienenkin osan rikkoutuminen voi tehdä pumpun käyttökelvottomaksi, jos varaosia ei saada. Hanakat-ammattilainen avustaa sinua mielellään kestävän ja käyttötarkoitukseen soveltuvan pumpun valinnassa. Kesälomaa tai mökkiviikonloppuja ei kannata uhrata vesihuollon korjauksiin.

Vesiautomaatit kasteluun ja käyttöveden pumppaamiseen

Vesiautomaatti soveltuu erilaisiin pientalouksien käyttöveden ja puutarhan pumppaustehtäviin puhtaalle vedelle. Painesäiliö vähentää pumpun käyntikertoja parantaen näin käyttöikää. Pumppu käynnistyy automaattisesti, kun vettä käytetään käyttöpisteessä ja pysähtyy vedenkäytön lakatessa. Perinteisissä avokaivoissa voidaan käyttää tavanomaista vesiautomaattia.

Uppopumput porakaivoihin ja avokaivoihin

Uppopumppu on aina varma ja todella helppokäyttöinen ratkaisu myös järviveden pumppaamiseen. Uppopumppu on äänetön, eikä se pääse jäätymään veden alla. Ruostumattomasta materiaalista valmistettu pumppu on pitkäikäinen, ja sen käyttäminen on edullista. Pumppu on suojattava tiheällä verkolla karkeiden roskien valata.

Grundfos

Kolmeks

PumppuLohja

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet