HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö

Valitse kotiisi oikea, ympäristöystävällinen lämmitysmuoto

Lämmitysjärjestelmän valinta on yksi pientalon suunnittelun pitkävaikutteisimmista päätöksistä. Kerran valittua järjestelmää ei voi myöhemmin helposti tai edullisesti muuttaa. Lämmitysvalinnat ja energiatalouden suunnittelu vaikuttavat suuresti pientalon asumismukavuuteen ja käyttökustannuksiin.

 

Liikkeessämme sinun on helppoa valita lämmitysmuoto, sillä meiltä saat ne kaikki: öljylämmitys, maalämpö, puulämmitys, aurinkolämmitys, kaukolämmitys ja hybridilämmitys. Tulevaisuuden lämmitysjärjestelmä koostuu useammasta lämmityslaitteesta, joiden käyttö optimoidaan vuodenajan mukaan.

 

Ilmalämpöpumppu on yksi selkeimmin lämmitystä muuttaneista asioista, mutta sen ohella on nykyään paljon muitakin mielenkiintoisia uusia, energiaa säästäviä vaihtoehtoja.

Energiatehokkuus tuo säästöä

Energiankäyttöön liittyvät asiat ja valinnat näkyvät entistä enemmän meidän jokaisen arjessa ja lämmitys on monipuolistunut. Talojen rakenteiden energiankulutuksen pienentäminen, energiatehokkaammat laitteet, ilmanvaihdon vaikutus niin asukkaiden kuin rakennuksen terveyteen, viilennys sekä sähköisten laitteiden lisääntyminen vaikuttavat tulevaisuuden energiankokonaiskäyttöön.

 

Tutustu lämmitysvaihtoehtoihin:

Varaajat  |  Lämpöpumput  |  Kattilat  |  Kaukolämpö  |  Aurinkoenergia  |  Lämmönjakoverkosto

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet