HT RahoitusHT Rahoitus
Soita (02) 762 7996Soita (02) 762 7996
YhteydenottopyyntöYhteydenottopyyntö

Sinun taloosi sopiva vesijärjestelmä sekä vesi- ja jätevesihuollon ratkaisut

Vesihuolto käsittää talon käyttöveteen, jätevesiin ja ulkopuolisiin sadevesiin liittyvät järjestelmät. Kun rakennus kuuluu kunnalliseen verkostoon, rakennusmääräyskokoelmassa C2 on määritelty tarkasti suunnittelun perusteet sekä vaatimukset tuotteille ja asennukselle, jossa vaaditaan hyväksyttyä ammattiosaamista.

 

Käytettävien laitteiden ja asennusosien laadusta ei  kannata tinkiä. Laadukkaat tuotteet ovat pitkäikäisiä ja huolettomia käyttää. Kun asiantuntijamme vastaa suunnittelusta ja laadukkaiden komponenttien asennuksesta, toimiva ratkaisu on valmis vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Sen lisäksi, että saat kotiisi kestävän ja edullisen ratkaisun vesijohtoihin, saat samasta osoitteesta ratkaisut myös toiseen päähän: harmaaveden, jäteveden keräyksen sekä viemärien tarvikkeet ja ratkaisut. Suunnittelemme yhdessä juuri sinun taloosi sopivan käyttövesijärjestelmän ja autamme ratkaisemaan jätevesiongelmat niin kotona kuin mökillä. Jätevesihuolto helposti ja tehokkaasti!

 

Tutustu valikoimaan:

Käyttövesiremontit  |  Jätevesijärjestelmät- ja säiliöt  |  Juomavesisuodattimet  |  Viemäri- ja sadevesijärejstelmät  |  Vesipumput

Copyright HT-Asennus Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet